maanantai 17. maaliskuuta 2014

Lauantain irtojuoksutusta.

Keskiviikkona oli estevalmennus, joka meni odotettua paremmin. Eli mielestäni tosi hyvin ja tulevat estekisatkin näyttää jo lupaavemmilta. Kisathan on siis 6.4.2014 ja siitä on tulossa sekä kuvia että video.

Torstaina tallinomistaja ratsasti Paten ja perjantaina käytiin kunnon spurttimaasto muutaman kaverin kanssa. Ja kovaa mentiin, koskaa en ole niin kovaa laukannut Patella kun silloin ja väliin sitä ihanaa ravurin ravia :)
Kaikki kolme hevosta nautti saada juosta kentällä vääntämisen sijaan ja tallilla tulikin hevosten joukkopiehtarointi kun pollet pääsi tarhaan.

Perjantain ja lauantain välisenä yönä oli tapahtunut jotain mystistä, lunta.. Eiiiiii. Juuri Patelta otettiin tilsakumit pois. Noh, ei voinut muuta kun pistää polle nakuna kentälle ja vähän irtojuoksuttaa, ensimmäisenä piti tietysti päästä piehtaroimaan. Tallilla tuli vähän pakattua Paten tavaroita, koska muutto on aivan  kohta edessä. Tässä vähän kuvasatoa juoksutuksesta;















Wrrrroooooooom!



P.s. Olen juuri tekemässä Patesta videota jossa mm. irtojuoksutusta, aiempia videoita sekä estevalmennuksesta pätkiä. Katsotaan mitä onnistun tekemään! :)
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti