tiistai 4. maaliskuuta 2014

Suunnitelmassa tallin vaihdos + kaksi videota.

Elikkä olemme nyt pohtineet muuttoa uuteen talliin. Vanhassa ei ole kyllä mitään vikaa, ainoastaan matka tallille nyt kun ehkä muutan.
Siirto tulisi tallille, josta Paten ostimme. Siinä tosin on jo uusi omistaja, joka on nykyinen valmentajamme.
Uusi paikka remontoidaan tulevana kesänä ja hyvä plussa on se, että laitumet on tallin pihapiirissä.

Valmentaja haluaisi Paten myös tuntikäyttöön silloin tällöin, mikä olisi meille etu - eli meille vapaapäivä :)
Uudella tallilla on myös tosi hyvä valaistu kenttä, eikä maneesiinkaan ole yhtään sen pitempi matka.

Silloin aloitamme kunnolla treenaamaan niin esteitä kuin kouluakin ja luultavasti päästään kisoihin jo tulevana kesänä vanhalle(nyt nykyiselle) tallille, sekä muualle.

"Uudella" tallilla on myös hyvät ja tutut maastot ja se on Patelle tuttu paikka, ennen kuin ostimme sen se asui siellä n. 5vuotta ja meidän aikana vielä 2kk. Ja saattaapi olla, että vanha tallikaveri Pikku-Pietari(Paten entisen omistajan hevonen) tulee myös sinne. Tai näin olen alustavasti kuullut, vielä en tiedä varmaksi.

Tällä viikolla valmentajan pitäisi tulla läpiratsastamaan Pate, mua ei oikeastaan jännitä se yhtään, sillä Patea on kehuttu monelta eri taholta ratsastuksesta :)

Olin itse viikonlopun vaeltamassa Porissa ja kaverini ratsasti Paten lauantaina. Oli kuulemma mennyt isoa laukkaristikkoa ja Pate oli vain muutamalla raviaskeleella vaihtanut laukan. Hieno poika <3

Itse menin vielä perjantaina ja eräs (ehkä tuleva?) vuokraaja oli katsomassa Patea, näytin pikaisesti millainen Pate on selästä käsin ja meni tosi hyvin.

Jonkin sortin muokattu video, en ole vielä oikein perillä noista Youtuben-muokkauksista, mutta saa luvan kelvata :)
ja video maneesista(Paten ensimmäinen kerta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti