sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Pöllöenergiaa.

Jep, Patella oli viime viikko ennen viikonloppua hieman vapaata, ainoastaan vähän käyntiä, koska kenttä ja laidun oli niin huonossa kunnossa. Perjantaina pitikin ratsastaa se kunnolla, kun Marjut tuli ratsastamaan sillä lauantaina.

Perjantai meni muuten hyvin, muutamaa kevätjuhlaliikettä lukuunottamatta, mutta en kauheasti jaksanut väännellä kun olin sitä ennen ollut yksityistunnilla ja sitten piti Hilukin ratsastaa :)
Sama kevätjuhlaliike piti näyttää Marjutille lauantaina(kuva) ;)

Onneksi vaikka Patella kertyisi energiaa, se ei ikinä lähde käsistä eikä täysillä, vaan juuri sellaisia ihme pomppuja etujaloilla. Pukittaa se ei "osaa", vaikka välillä tuntuisi, että se kovin yrittää.

Sunnuntaina ratsastin ensin Ekin ja sitten Paten, kentällä pystyi ravaamaan, muttei laukkaamaan. Päätin kokeilla sitten ravissa pohkeenväistöä ja suureksi yllätykseksi Pate meni aika hyvin! Siitä on video ja yritän saada sen mahdollisimman pian blogiin :)

Sitten vähän kuvia lauantailta! :)

Pate edustaa taas :D

Kerranki osas vähän edes poseerata :)

Alkukäyntejä.

Ensin ratsastin Paten läpi ja näytin Marjutille millainen herra on..

..ja menikin tosi kivasti :)

Laukannosto oikeaan oli tappelemista, mutta vasempaan nousi paremmin.

Ja ihan kiva laukka sieltä nousikin.

Sitten oli Marjutin vuoro :)

Ravi meni hienosti..

..sitten tulikin laukannosto ja olé! :D 

Muuten meni kyllä tosi kivasti! :)






2 kommenttia:

  1. Hahha! :D Meillä yleensä laukan nostossa nousee peräpää, mutta sit laukan keskellä pitää eka vähän keulia ja sit ponkasta takajaloilla hirveetä vauhtia eteenpäin. Tätä on havaittu enimmäkseen esteillä ja maastossa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pate ei taida osata pukittaa, kovin tuntuu, että välillä yrittää mutta viskoo sitten etujalkoja :D On se kerran pukinomaisen pompun vetänyt maastossa kun päästeltiin, se olikin sitten siinä :)

      Poista